top of page
 • Wat als ik geïnteresseerd ben in de IN-DUC?
  Erg fijn om te horen! In dit geval kunt u uw mailadres achterlaten onderaan deze pagina, of ons een bericht sturen via het contactformulier.
 • Is de IN-DUC al beschikbaar?
  Helaas nog niet. We werken hier natuurlijk hard aan! De technologie werkt, en we zijn volop gemotiveerd om dit zo snel mogelijk naar de markt te brengen!
 • Is het mogelijk om een IN-DUC te reserveren?
  Voor nu is dit nog niet mogelijk. Wanneer we een tijdlijn hebben om het product te lanceren zal dit worden toegevoegd. U kunt zich inschrijven om geüpdatet te blijven over verdere ontwikkelingen door uw mailadres achter te laten onderaan deze pagina.
 • Wat maakt IN-DUC zo innovatief?
  IN-DUC is een draagbare inductie kookunit. Dit betekent dat het fossiele brandstof vervangt, zonder de voordelen van fossiel koken weg te nemen. De IN-DUC is even groot en zwaar als een doorsnee gasbrander. Check voor meer info de productpagina!
 • Hoe ver is de IN-DUC in ontwikkeling?
  Momenteel hebben we een werkend prototype. Van de technologie is dus bewezen dat het werkt! De kans bestaat dat u ons hiermee op een camping tegenkomt, dus tot snel! Mocht u meer willen weten over de techniek, check de productpagina!
 • Wat zijn de specificaties van de IN-DUC?
  Check hiervoor de productpagina. Kortom: de IN-DUC levert dezelfde voordelen als huidige opties, maar verbetert op de overige gebieden.
 • Is 1200W wel voldoende om te kunnen koken?
  Zeker! Op ongeveer 900W is het al mogelijk om een steak te bakken. Dit is dus een enorme hitte. De IN-DUC is met de One Button Control (OBC) volledig in te stellen zoals u dat wil en dus ook geschikt voor maaltijden waar minder hitte voor nodig is. Wanneer de IN-DUC uitgebracht wordt, zal er een overzicht beschikbaar worden gemaakt waaruit duidelijk wordt welke stand het beste is voor wat voor soort gerecht.
 • Ik zie mijn vraag er niet tussen staan. Wat nu?
  Voor vragen kunt u een post maken in het forum voor hulp door de community of direct door ons! U kunt ook altijd laten weten wat u denkt via ons contactformulier, en dan hoort u snel van ons.
Geïnteresseerd? Laat uw mailadres achter!
Mogen we contact met u opnemen voor verder onderzoek?

Bedankt!

bottom of page