top of page

Update december - Jaareinde, nieuwe funding en nieuwe componenten

Bijgewerkt op: 28 mrt.

December 2023 - Met trots kijken wij terug op het eerste jaar van bestaan van IN-DUC. Afgelopen jaar zijn wij als team volop bezig geweest met ontwikkelen van zowel de IN-DUC als alles er omheen. We hebben veel mogen leren en gedurende dit proces zien wij ook dat wij als team gegroeid zijn. In 2024 zullen wij deze lijn voortzetten en onze prototypes doorontwikkelen tot een werkend product. In de afgelopen maand hebben we een nieuwe investering mogen ontvangen van het Delft Energy Initiative en er zijn nieuwe componenten in ontwikkeling.


Investering van Delft Energy Initiative

Na de investering van Delft Enterprises mogen we nu ook met trots mededelen dat we toezegging hebben gekregen op een investering van het Delft Energy Initiative van de TU Delft. Het doel van deze organisatie is om de wereld naar een fossielvrije toekomst te bewegen. Bij IN-DUC geloven wij in hetzelfde perspectief; een fossielvrije toekomst voor de kampeermarkt.  
Ontwikkeling van nieuwe componenten

De investering van Delft Enterprises wordt direct goed ingezet met de ontwikkeling van nieuwe elektrische componenten in de IN-DUC. Het gaat om een integratie van diverse onderdelen. Dit komt ten goede aan kosten, gewicht en ruimtebesparing. Hiermee zal het mogelijk zijn voor de IN-DUC om nóg betere prestaties te leveren!


33 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page