top of page
  • Foto van schrijverIN- DUC

Update januari - Startup competities, nieuw design & nieuwe componenten

Bijgewerkt op: 28 mrt.

Januari 2024 - Het nieuwe jaar gaat van start met hernieuwde inzet. Het doel is dan ook om aan het eind van dit jaar een volledig werkend product te hebben, met alle mogelijke facetten die daarbij komen kijken. Januari stond in het teken van startup competities en de ontwikkeling naar een prototype.


Gulliver & Philips Innovation Award

IN-DUC is geselecteerd als halve finalist voor zowel Gulliver (8 gekozen uit 30+ inzendingen) als de Philips Innovation Award (11 gekozen uit 130+ inzendingen). Dit laat de potentie van IN-DUC zien en zorgt voor nog meer drive binnen ons team! De komende maanden volgt hierover meer.
Nieuw design

Zoals op de site te zien is, heeft IN-DUC een nieuw ontwerp. Sjoerd is hier hard mee bezig geweest en alle onderdelen zijn grondig getest om zeker te weten dat de IN-DUC perfect aansluit op de wensen van de toekomstige gebruikers.


Nieuwe componenten

Het elektrische circuit van de IN-DUC heeft een upgrade gekregen en presteert nu nóg beter dan voorheen. De combinatie van het nieuwe ontwerp en het nieuwe elektrische systeem betekent dat het voor ons nu mogelijk is om productie van het eerste echte prototype te starten.

16 weergaven0 opmerkingen

Комментарии


bottom of page