top of page

Update maart - Philips Innovation Awards, TU Delft Impact Contest, team uitbreiding

Maart 2024 - Maart stond in het teken van verschillende startup competities, zoals de Philips Innovation Awards en de TU Delft Impact Contest waar IN-DUC voor geselecteerd is in combinatie met de uitbreiding van het team.


Philips Innovation Awards

Deze maand waren de Investor Day en de Find Your Talent Day van de Philips Innovation Awards. Bij de Investor Day kregen we de unieke kans om in gesprek te gaan met organisaties of personen die investeren in jonge startups en hebben we waardevolle info gekregen over waar we nog kunnen verbeteren. Tijdens de Find Your Talent Day hebben we de kans gekregen om in gesprek te gaan met mensen die op zoek zijn naar een baan/rol in een startup. Hierover volgt later meer!


TU Delft Impact Contest

Deze maand is de TU Delft Impact Contest van start gegaan. Dit is de startup competitie van de TU Delft, een enorme eer om mee te mogen doen! De komende tijd zal hiervoor veel van ons worden gevraagd, maar het is zeker de moeite waard.


Team uitbreiding

Tot slot zijn we deze maand begonnen aan de uitbreiding van Team IN-DUC, met een zoektocht naar iemand voor interne productonwikkeling en iemand voor de supply chain als we dadelijk de IN-DUC kunnen gaan leveren. Voor beide is nog niet een concreet iemand gevonden, maar het ziet er hoopvol uit!

16 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page