top of page

Maart 2024 - Maart stond in het teken van verschillende startup competities, zoals de Philips Innovation Awards en de TU Delft Impact Contest waar IN-DUC voor geselecteerd is in combinatie met de uitbreiding van het team.


Philips Innovation Awards

Deze maand waren de Investor Day en de Find Your Talent Day van de Philips Innovation Awards. Bij de Investor Day kregen we de unieke kans om in gesprek te gaan met organisaties of personen die investeren in jonge startups en hebben we waardevolle info gekregen over waar we nog kunnen verbeteren. Tijdens de Find Your Talent Day hebben we de kans gekregen om in gesprek te gaan met mensen die op zoek zijn naar een baan/rol in een startup. Hierover volgt later meer!


TU Delft Impact Contest

Deze maand is de TU Delft Impact Contest van start gegaan. Dit is de startup competitie van de TU Delft, een enorme eer om mee te mogen doen! De komende tijd zal hiervoor veel van ons worden gevraagd, maar het is zeker de moeite waard.


Team uitbreiding

Tot slot zijn we deze maand begonnen aan de uitbreiding van Team IN-DUC, met een zoektocht naar iemand voor interne productonwikkeling en iemand voor de supply chain als we dadelijk de IN-DUC kunnen gaan leveren. Voor beide is nog niet een concreet iemand gevonden, maar het ziet er hoopvol uit!

Welkom bij deze (late) februari update!

Februari stond in het teken van de verdere ontwikkeling van het product en het meedoen aan verschillende startup competities.

Daarnaast hebben we een plan gemaakt om te bepalen waar we over 10 jaar willen staan met IN-DUC.


TU Delft Impact Contest

In februari is de TU Delft Impact Contest van start gegaan, een competitie waar startups het tegen elkaar opnemen die een band hebben met de TU Delft. Wij doen mee aan de 'advanced' categorie, voor startups die al wat verder in het proces zijn.

Het gevoel is dat we ver kunnen komen en veel waardevolle contacten kunnen leggen!


Toekomstplan

We hebben nagedacht over de toekomst van IN-DUC en over wat we over 10 jaar willen bereiken/bereikt willen hebben. We willen ons echt focussen op het duurzaamheidsaspect, met de volle aandacht die daarnaar uitgaat.

Hiermee kunnen we als IN-DUC en als gemeenschap de wereld een betere plek maken!


Modelproductie

Het eerste model (mockup) is in productie gegaan. Hiermee wordt de IN-DUC voor het eerst écht tastbaar en is te zien hoe hierop gereageerd wordt. Met dit model kan alle feedback worden verwerkt om zo tot een nóg beter product te komen!

Januari 2024 - Het nieuwe jaar gaat van start met hernieuwde inzet. Het doel is dan ook om aan het eind van dit jaar een volledig werkend product te hebben, met alle mogelijke facetten die daarbij komen kijken. Januari stond in het teken van startup competities en de ontwikkeling naar een prototype.


Gulliver & Philips Innovation Award

IN-DUC is geselecteerd als halve finalist voor zowel Gulliver (8 gekozen uit 30+ inzendingen) als de Philips Innovation Award (11 gekozen uit 130+ inzendingen). Dit laat de potentie van IN-DUC zien en zorgt voor nog meer drive binnen ons team! De komende maanden volgt hierover meer.
Nieuw design

Zoals op de site te zien is, heeft IN-DUC een nieuw ontwerp. Sjoerd is hier hard mee bezig geweest en alle onderdelen zijn grondig getest om zeker te weten dat de IN-DUC perfect aansluit op de wensen van de toekomstige gebruikers.


Nieuwe componenten

Het elektrische circuit van de IN-DUC heeft een upgrade gekregen en presteert nu nóg beter dan voorheen. De combinatie van het nieuwe ontwerp en het nieuwe elektrische systeem betekent dat het voor ons nu mogelijk is om productie van het eerste echte prototype te starten.

bottom of page